Zaalhuur / Evenementen locatie

”Een unieke locatie op Veluwse bodem.”

Bent u jarig, heeft u een bruiloft of wilt u een ander evenement organiseren? Zoek niet langer en organiseer jouw activiteit op de boerderij ‘De Groenerie’! Op de Groenerie zijn op dit moment twee zalen te huur, de kas en de vergaderzaal. Daarnaast bieden wij ook een mogelijkheid tot extra opties bij het huren van een zaal, denk hierbij aan koffie met gebak, catering, een springkussen, etc. Heeft u eigen ideeën over wat u graag zou willen tijdens uw activiteit? Neem contact met ons op of kom even langs, wij denken graag met u mee om er een onvergetelijke belevenis van te maken! Geheel vrijblijvend kunnen wij u een aanbod doen om uw catering te verzorgen, daarnaast is het ook mogelijk de naastgelegen keuken en faciliteiten zelf te gebruiken.

Onze locatie is voorzien van de volgende faciliteiten:
– Toiletruimte (rolstoeltoegankelijk)
– Beeld & geluid
– Whiteboard
– Catering (op aanvraag, of eigen gebruik naastgelegen keuken)

Openingstijden:
Maandag tot en met vrijdag 09:00-24:00
zaterdag 09:00-23:00
zondag gesloten

 • Zaal 1 – De kas – 200 euro per dagdeel

Op deze locatie waant u zich in een warm aangeklede kas tussen de gewassen en planten. Naast dat u gebruik kunt maken van luxe picknickbanken, is ook zeker mogelijk om een andere inrichting te wensen.  Denk hierbij aan statafels, stoelen, hooibalen etc. 

  • .

  • .

  • .

  • .

  • Zaal 2 – De feest- en vergaderzaal – 150 euro per dagdeel

  Op deze locatie waant u zich naast het hart van onze voedselbereiding. De ruimte is mooi aangekleed en verschillende opstellingen zijn mogelijk (zie foto 1 en 2). Naast de standaard vergader opstelling, is het ook mogelijk in kleinere groepen te zitten.

  Deze zaal biedt ruimte aan circa 55 personen voor vergaderingen, cursussen etc.
  Voor speciale gelegenheden (verjaardagen, jubilea etc.) is dit rond de 30 personen.

  • Luxe inrichting

  • 6

  • 7

  U kunt een zaal reserveren via ‘Entree‘ op onze site.  Vragen over onze beschikbaarheid, prijzen of mogelijkheden? Neem contact met ons op!

  Geen aanbieding missen?

  Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

  Afhaalpunt

  Groenerie is een initiatief van Richard Hardeman. Niets van deze website mag zonder expliciete toestemming van Groenerie worden overgenomen, gekopieërd of vermenigvuldigd. 

  © Alle Rechten Voorbehouden

  Eerlijk. Vers. Lokaal. Duurzaam. Biologisch verantwoord.