Wie zijn wij?

Omschrijving Concept ‘De Groenerie’

De Groenerie is een multi-funcitonele boerderij met het oog op een duurzame toekomst. Bij ons kunt u uw dagelijkse groenten en tal van andere producten kopen, maar dan lokaal! Ons assortiment is zeer divers. Naast dat wij een Landwinkel zijn bieden wij ook gezonde recepten aan aan onze klanten zodat op verantwoorde manier lekker kunnen eten. 

Verder beschikken wij binnenkort over een horecagelegenheid en tal van andere activiteiten. Allereerst, een Boerenbinnenspeeltuin, waar kinderen de hele dag door klimplezier kunnen hebben. Naast de speeltuin hebben wij ook Boerderijdieren.

Naast de boerderijdieren beschikken wij ook nog over kleurijke vlinders, die u kunt bewonderen in onze Boerenvlindertuin. Deze vlindertuin bevindt zich in de kas en bevat naast vlinders tal van tropische planten. Verder kunt u bij ons op forel vissen in onze visvijver. 

Naast dit alles geeft boer Richard ook rondleidingen (educatie), waarbij hij u meeneemt over zijn erf. Ook is het mogelijk om een zaal af te huren voor feesten of evenementen (zie voor meer informatie Zaalhuur)

Verder bieden wij dagbesteding aan mensen die dat nodig hebben. Zo leren zij zelf over het boerenleven, ondernemen ze activiteiten en helpen ze de boer een handje. 

Circulariteit in ons bedrijf

Hierover kunt u meer lezen…

Wie werkt er?

Hierover kunt u meer lezen…

Impressies

Hierover kunt u meer zijn bij…

Historie

Hoe was het vroeger? Leer hierover meer…

Geen aanbieding missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Afhaalpunt

Groenerie is een initiatief van Richard Hardeman. Niets van deze website mag zonder expliciete toestemming van Groenerie worden overgenomen, gekopieërd of vermenigvuldigd. 

© Alle Rechten Voorbehouden

Eerlijk. Vers. Lokaal. Duurzaam. Biologisch verantwoord.