Groenteabbonnement

Wekelijks genieten van verse groenten van ‘de Groenerie’? Als je bij ons een groente of fruit-abbonnement neemt, krijg je elke week een krat vol verse groenten en/of fruit! Wil je er extra producten bij bestellen uit onze winkel? Bestel deze dan via onze webshop, je kunt ze tegelijk afhalen met je groentepakket.

Onze cliënten en begeleiders vullen de tassen wekelijks op vrijdag. Elke zaterdagmorgen zetten wij uw groente/fruitpakket voor u klaar en kan deze opgehaald worden tussen 09.00 en 12.00 in onze Boerderijwinkel.

Wat zit er in het groentepakket?

Het groentepakket vullen wij wekelijks met 4 tot 6 soorten groenten, afhankelijk van het seizoen. Wij proberen zo veel mogelijk groenten van ons eigen land te leveren, en indien nodig vullen wij het aan met groenten uit de winkel. De groentetas is te bestellen van 1 tot 5 persoons huishoudens.

Wat zit er in het fruitpakket?

Het fruitpakket vullen wij wekelijks met ongeveer 4 soorten fruit van het seizoen. De fruittas is te bestellen van 1 tot 5 persoons huishoudens.

Wat zit er in het groente-fruitpakket?

Het groente-fruit pakket is een compleet combinatiepakket en de voordeligste optie! We vullen deze met dezelfde producten.

Abbonnementinhoud wijzigen

Heb je een abonnement bij ons afgesloten, maar wil je hem graag wijzigen? Dat kan! Als je voor vrijdag 16:00 je wijziging doorgeeft, dan word dit de week erna doorgevoerd.

Geen aanbieding missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Afhaalpunt

Groenerie is een initiatief van Richard Hardeman. Niets van deze website mag zonder expliciete toestemming van Groenerie worden overgenomen, gekopieërd of vermenigvuldigd. 

© Alle Rechten Voorbehouden

Eerlijk. Vers. Lokaal. Duurzaam. Biologisch verantwoord.