Bami met spitskool en gehakt

Ingrediënten
4 personen
300 g mienestjes
2 el olie
1 ui
300 g rundergehakt
250 g winterpeen
1 bakje champignons
1 zak gesneden spitskool
1 bakje boemboe voor bami goreng
Aan de slag
1
Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de wortel en de champignons toe en bak 3-4 min. mee.
2
Schep de spitskool door het mengsel en bak al omscheppend 4 min. Voeg de boemboe met 50 ml water toe en verwarm nog 1 min.
3
Giet de mie af en schep door de groenten. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel over 4 kommen of diepe borden.
Algemeen
U kunt de bami invriezen. Laat het gerecht op de dag van serveren in de koelkast ontdooien. Warm het in 8 min. in een pan, op laag vuur.