Bami met spitskool en gehakt

Ingrediënten

4 personen

300 g mienestjes

2 el olie

1 ui

300 g rundergehakt

250 g winterpeen

1 bakje champignons

1 zak gesneden spitskool

1 bakje boemboe voor bami goreng

Aan de slag

1

Kook de mie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een wok en fruit de ui 1 min. Voeg het gehakt toe en bak in 2-3 min. rul. Voeg de wortel en de champignons toe en bak 3-4 min. mee.

2

Schep de spitskool door het mengsel en bak al omscheppend 4 min. Voeg de boemboe met 50 ml water toe en verwarm nog 1 min.

3

Giet de mie af en schep door de groenten. Voeg peper naar smaak toe. Verdeel over 4 kommen of diepe borden.

Algemeen

U kunt de bami invriezen. Laat het gerecht op de dag van serveren in de koelkast ontdooien. Warm het in 8 min. in een pan, op laag vuur.

Geen aanbieding missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Afhaalpunt

Groenerie is een initiatief van Richard Hardeman. Niets van deze website mag zonder expliciete toestemming van Groenerie worden overgenomen, gekopieërd of vermenigvuldigd. 

© Alle Rechten Voorbehouden

Eerlijk. Vers. Lokaal. Duurzaam. Biologisch verantwoord.