Boerenvlindertuin ‘De Groenerie’

Nog niet geopend!

In onze kas wordt in de komende weken hard gewerkt aan 200m² tropische vlindertuin. In onze vlindertuin krijgen wij kleurrijke vlindersoorten en talloze exotische planten. De passiebloem en de bananenboom zijn hiervan voorbeelden. Wij nemen het stokje over van de Passiflorahoeve als Boerenvlindertuin in de omgeving. Nadat de Passiflorahoeve gestopt is vonden wij dat een mooie vlindertuin niet gemist kan worden in de Regio Foodvalley. Wij verwachten per 1 april de deuren te kunnen openen van ons vlinderparadijs.

Komt u kijken als we klaar zijn? 

U kunt alvast uw tickets reserveren via onze website.

Geen aanbieding missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Afhaalpunt

Groenerie is een initiatief van Richard Hardeman. Niets van deze website mag zonder expliciete toestemming van Groenerie worden overgenomen, gekopieërd of vermenigvuldigd. 

© Alle Rechten Voorbehouden

Eerlijk. Vers. Lokaal. Duurzaam. Biologisch verantwoord.