Boerenvisvijver

Forelvisvijver geopend vanaf 12 juli 2023!

Wij beschikken sinds kort ook over een forellenvisvijver. Hier kunt u lekker een dagje komen vissen in de omgeving van Harskamp. De visvijver bevat talloze forellen. De vijver heeft een grootte van 455 vierkante meter. Daarnaast is de vijver rond de 3 meter diep. Ook de eenden vinden de vijver op dit moment al fijn vertoeven.

Breng uw eigen vismateriaal mee, want wij verhuren geen materiaal. Wij kijken er naar uit om u te ontvangen! Verder beschikken wij over een horeca gelegenheid waar u de nodige versnaperingen kunt halen. Lees ons visreglement goed voordat u zich aanmeld!

 

Geen aanbieding missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Afhaalpunt

Groenerie is een initiatief van Richard Hardeman. Niets van deze website mag zonder expliciete toestemming van Groenerie worden overgenomen, gekopieërd of vermenigvuldigd. 

© Alle Rechten Voorbehouden

Eerlijk. Vers. Lokaal. Duurzaam. Biologisch verantwoord.