Boerenvisvijver

Wij beschikken sinds kort ook over een forellenvisvijver. Hier kunt u een lekker dagje komen vissen in de omgeving van Harskamp. De visvijver bevat een talloze forellen. De vijver heeft een grote van 455 vierkante meter. De vijver is daarnaast rond de 3 meter diep. Ook de eenden vinden de vijver op dit moment al fijn vertoeven. 

Tegen een entree van 12 euro kunt u een 4 uren vissen. Naast dat u natuurlijk uw eigen vismateriaal kunt meebrengen, verhuren wij materiaal. Wij kijken er naar uit om u te ontvangen! Verder beschikken wij over een horeca gelegenheid waar u de nodige versnaperingen kunt halen.  Wilt u meer informatie, stuur ons gerust een berichtje. 

Geen aanbieding missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Afhaalpunt

Groenerie is een initiatief van Richard Hardeman. Niets van deze website mag zonder expliciete toestemming van Groenerie worden overgenomen, gekopieërd of vermenigvuldigd. 

© Alle Rechten Voorbehouden

Eerlijk. Vers. Lokaal. Duurzaam. Biologisch verantwoord.