Wij zijn een beginnend circulair agrarisch bedrijf. De Groenerie is een veelzijdig bedrijf met veel ambities. Dit ook omdat de eigenaar zoekende is naar een goede balans. Waarbij hij naast het runnen van een bedrijf ook zijn steentje wil bijdragen aan de samenleving, en een beter en schoner milieu. Zijn ommezwaai van vleeskalverhouder naar groentekweker en Multi-activiteiten boerderij is namelijk een stap waarbij het vaste inkomen dat hij had opgebouwd vervangen moet worden door iets nieuws. Dit proces vergt natuurlijk tijd, geld en creativiteit. Vandaar dat naast de hoofdactiviteiten van groentekweker en zorgboerderij , ook tal van andere activiteiten zijn opgezet op de boerderij. Denk hierbij aan een vlindertuin, een binnenspeeltuin, locatieverhuur, een kinderboerderij, een visvijver etc.

Geen aanbieding missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Afhaalpunt

Groenerie is een initiatief van Richard Hardeman. Niets van deze website mag zonder expliciete toestemming van Groenerie worden overgenomen, gekopieërd of vermenigvuldigd. 

© Alle Rechten Voorbehouden

Eerlijk. Vers. Lokaal. Duurzaam. Biologisch verantwoord.