Boerderijwinkel

”Lokale groentes zijn vaak puurder van smaak en je ondersteunt de lokale ondernemers”

De winkel is maandag t/m zaterdag geopend van 09.00-17.00 en op zondag gesloten.

In de landwinkel op ons terrein kunt u terecht voor onze zelf geteelde, dagverse- en onbespoten groenten. Verder verkopen wij hier diverse streekproducten, producten gemaakt door onze dagbesteding en vullen wij ons assortiment aan met heerlijk vers fruit. Bij streekproducten kunt u denken aan yoghurt, kaas, vlees, honing, drop, chips, nootjes etc. Heeft u bijvoorbeeld een verjaardag, onze collega’s helpen u graag om een verassingspakket met u samen te stellen.  Daarnaast hebben wij een mooie verwerkingskeuken, waar steeds meer van onze groenten worden verwerkt, gekookt, gesneden en verpakt. Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken liggen deze kant- en klare verpakkingen ook in onze koeling voor u klaar. 

De winkel is elke dag, behalve op zondagen, geopend van 10:00 tot 17:00. Om er zeker van te zijn dat de door u gevraagde groentes aanwezig zijn in de winkel, kunt u deze ook vooraf reserveren via de website of via Whatsapp (+31 6 30759136). 

Heeft u inspiratie nodig voor een recept dat met onze groentes zelf kunt maken? Vraag het na bij onze collega’s of kijk verder bij ‘Recepten‘. Verder zal binnenkort een horecagelegenheid bij ons op het terrein aanwezig zijn, voor meer informatie zie ‘Horeca‘. 

.

.

.

Heerlijke noten & pinda’s

Verse gesneden producten in de koeling en vriezer

.

Enthousiaste klant

Voorbeeld van samengesteld Hutspot pakket

.

Prachtige tomaat

Groentes in de kas

Boerenkool tijdens de vorst

Boer Richard trots op zijn producten

.

.

Geen aanbieding missen?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Afhaalpunt

Groenerie is een initiatief van Richard Hardeman. Niets van deze website mag zonder expliciete toestemming van Groenerie worden overgenomen, gekopieërd of vermenigvuldigd. 

© Alle Rechten Voorbehouden

Eerlijk. Vers. Lokaal. Duurzaam. Biologisch verantwoord.